Malenica s VUŠ-a u Ministarstvo uprave

Dujić iznimno zadovoljan što će Šibenik nakon 17 godina imati ministra: ‘Ovo je veliko priznanje za županijski HDZ’

Kandidatura Ivana Malenice za ministra uprave veliko je priznanje za HDZ Šibensko-kninske županije, kao i za našu županiju općenito. Malenica je mlad čovjek i baš onakav kakve trebamo u politici. Rekao je to za Šibenski portal predsjednik županijskog HDZ-a Nediljko Dujić.

– Mlad, bez mrlje u karijeri, kadar kakav trebamo i koji je naposlijetku prepoznao i premijer Andrej Plenković. On je njegov izbor, a ponavljam da je to veliko priznanje za našu stranku – kazao je Dujić koji nije htio komentirati je li on predlagao Malenicu šefu Vlade Plenkoviću nakon što je bivši ministar Lovro Kuščević morao odstupiti pritisnut aferama.

Županijski HDZ, ističe, stvara kvalitetne kadrove koji su na kraju prepoznati od strane premijera Plenkovića. Čuo se, veli, s Malenicom više puta danas.

– On je čovjek profesionalac, ne doživljava funkcije emotivno, a i svjestan je da ga čeka veliki posao – zaključio je Dujić.

Podsjetimo, premijer Plenković danas je nacionalnim medijima izjavio kako je predložio dekana šibenskog Veleučilišta za novog ministra uprave. Inače, zadnji šibenski političar koji je bio ministar je bio Mario Kovač prije 17 godina u Vladi Ivice Račana.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.