Dujić se sastao sa HDZ-ovcima: ‘Šibenska organizacija jedna je od uzornijih u Hrvatskoj’

Nediljko Dujić, predsjednik županijskog HDZ-a, u pratnji župana Šibensko-kninske županije Gorana Pauka, saborske zastupnice Branke Juričev-Martinčev i članova Predsjedništva večeras je održao radno koordinacijski sastanak sa članovima gradske organizacije HDZ-a grada Šibenika.

Dujić je zahvalio svima na dosadašnjem nesebičnom radu u funkcioniranju stranke u gradu Šibeniku, uz napomenu da je šibenska organizacija jedna od uzornijih gradskih organizacija ne samo u našoj županiji već i na nacionalnoj razini.

– Sretan sam i prezadovoljan situacijom u gradu Šibeniku. Šibenik izlazi u prvi plan kao poželjna destinacija kako u turističkom tako i u općem životu – kazao je najavivši skoro obilježavanje 29. obljetnice osnivanja HDZ-a na području bivše općine Šibenik, ali i predstojeće EU izbore, izbor za predsjednika Hrvatske, te za vijeća gradskih četvrti i mjesnih odbora.

hdz1

Gradonačelnik Šibenika i predsjednik gradskog HDZ-a Željko Burić naglasio je kako se u Šibeniku realiziraju svi projekti koje su građanima obećali.

– U prvom mandatu ostvarili smo mnogo, a tim tempom nastavljamo i dalje – rekao je Burić.

h

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.