'Vidimo da država funkcionira'

Dujić za uhićenje Josipe Rimac doznao iz medija: ‘Nemam komentara dok pravosuđe ne odradi svoj posao’Foto: Arhiva/Šibenski portal

Nediljko Dujić, predsjednik Županijskog odbora HDZ-a, kazao je da je o uhićenju Josipe Rimac saznao iz medija.

– To je sve što dosad znam i zasad ne mogu komentirati o čemu se točno radi, pa pustimo da tijela odrade svoj posao. Dobro je u svemu tome što vidimo da država funkcionira, da tijela rade svoj posao i to demantira napade da HDZ ima i želi imati utjecaj koji nije u stranačkoj nadležnosti – kazao je Dujić koji se trenutačno nalazi u sjedištu stranke u Šibeniku.

Inače, Dujić je već gotovo dvije i pol godine na funkciji savjetnika Uprave Hrvatskih šuma za EU fondove, razminiranje i požare, a rano jutros nacionalni mediji izvijestili su kako je zbog gospodarskih malverzacija u toj tvrtci uhićen predsjednik Uprave Krunoslav Jakupčić te kako policija provodi radnje prema većem broju osoba. U međuvremenu se doznalo da je zbog navodnih umiješanosti u iste afere uhićena i Josipa Rimac koju je prošli tjedan šibensko-kninski HDZ predložio za kandidaturu za Sabor u IX. izbornoj jedinici.

– Ja sam u Zagreb poslao sve kandidate koji su stigli s terena. Gospođu Rimac predložio je kninski Gradski odbor i vidjet ćemo što će se dalje događati – poručio je Dujić.

U aferi ‘Hrvatske šume’ uhićena i Josipa Rimac! Sporne vjetroelektrane kod Knina?

(A. M. Crnica, K. Bilan)

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.