EDWARD protekao bez ozlijeđenih i poginulih, ali policija je ulovila 64 vozača u prekršaju

Arhiva

Policija je na području naše županije jučer uspješno provela akciju u sklopu ‘Europskog dana bez poginulih osoba u prometu’, budući da nije zabilježena niti jedna prometna nesreća s ozlijeđenim i poginulim osobama.

Ipak, dogodile su se tri nesreće s materijalnom štetom, a kroz kontrolu ukupno 265 vozila, policija je ulovila 64 vozača u prekršaju, od kojih dva zbog upravljanja vozilom u alkoholiziranom stanju, 20 zbog nepropisane brzine, 34 zbog nekorištenja sigurnosnog pojasa, troje zbog nekorištenja kacige, četvero zbog korištenja mobitela za vrijeme vožnje, te jednog vozača koji je vozio neregistrirano i tehnički nepregledano vozilo.

Obzirom na negativan trend u prometu, policija i dalje upozorava vozače da poštuju prometne propise, ne voze pod utjecajem alkohola ili droga, koriste sigurnosne pojaseve i zaštitne kacige, ne koriste mobitele tijekom vožnje, a sve kako bi smanjili vjerojatnost nastanka prometnih nesreća i smanjili težinu posljedica ukoliko do njih dođe.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.