Ekipa ‘Potrage’ u Šibeniku: S nekoliko klikova mišem do ubojite droge

U Hrvatskoj s nekoliko klikova mišem i 80 kuna možete legalno, bez ikakvih problema kupiti ubojitu drogu. Radi se o takozvanom osvježivaču zraka, koji zapravo nije nikakav osvježivač već smrtonosna tvar koja je na službenom popisu droga, a ekipa emisije Potraga drogu je uspjela nabaviti putem internetske stranice jedne tvrtke iz Šibenika.

Svoju priču o višegodišnjem drogiranju sinteskim kanabinoidima koji se prodaju kao osvježivači prostora na kioscima, u tobaco i smart shopovima te putem interneta ekipi Potrage ispričao je Domagoj, nakon čega su i oni pokušali kupiti drogu.

U nekoliko klikova uspjeli su kupiti putem internetske stranice jedne tvrtke iz Šibenika koja već šest godina opskrbljuje cijelo hrvatsko tržište ovom drogom, a ima i svoje dvije trgovine. Jednu u Šibeniku, drugu u Puli. Kupljeni osvježivač su potom odnijeli na analizu. Cijeli nalaz je stigao za dva dana i potvrdio njihove sumnje.

Par koji vode tvrtku nije bio zainteresiran za davanje izjave i komentara na proizvod koji prodaju. Svjesno prodaju drogu već više od šest godina, a cijeli tekst i prilog možete pogledati ovdje.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.