'Bolje da se vidimo ovdje nego na OHBP-u'

Ekipa šibenskog hitnog prijema odnijela pobjedu na Frituladi: ‘Godinu dana smo trenirali’

Ekipa šibenskog Objedinjenog hitnog bolničkog prijema predvođena Ninom Brajkovićem prema ocjenama stručnog žirija ispekla je najbolje fritule i osvojila ‘Zlatnu fritulu’. Freetulada se tradicionalno održala večeras u Perivoju Roberta Visijanija, točnije u Parkiću, a za titulu najboljih borilo se deset ekipa.

– Mi smo godinu dana trenirali i iskoristili ono malo slobodnog vremena koliko imamo na OHBP-u. Nismo očekivali prvo mjesto, ali kao u svakom sportu jesmo se nadali i stvarno smo zadovoljni pobjedom. Naše malo društvo od 28 sestara, šest liječnika i uz nekoliko tisuća pregleda godišnje nađe malo vremena za užitke kao što su hrana, druženje i zabava – kazao je doktor Brajković koji je nasmijao publiku izjavom ‘Bolje da se vidimo ovdje nego na OHBP-u’.

Security Check Required

null

Drugo mjesto pripalo je ekipi ‘Mali porat’ koja je plesom ‘kupila’ sve u parku, dok su treće bile murterske Pršunatice. Velike ovacije dobila je i ekipa ‘Purgerice’ čija je pozadinska pjesma ‘Željo moja’ raspjevala cijeli Parkić. Nastupile su još ekipe Štrumfovi, Biličke, Marlena, Kontra i Osmijeh, te ekipa Šibenskog portala koja nije obranila lanjsku titulu, ali se dobro zabavila.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.