Evo gdje će zbog obilaznice Vodica biti cisterne i privremene česme za vodu

Zbog radova na glavnim vodovodnim cjevovodima u sklopu gradilišta obilaznice Vodica mogući su problemi u vodoopskrbi na području Jadrije, Zlarina, Prvića i Tribunja od ponedjeljka u ponoć do četvrtka, 2. veljače.

U vodičkim ulicama Ante Starčevića, Lička i predio Račice također, od ponedjeljka u ponoć do srijede u večernjim satima, uopće neće imati vode, pa će vodoopskrba biti organizirana na privremenim javnim česmama. Problema će biti i u Zatonu gdje će od utorka, 31. siječnja u večernjim satima do četvrtka, 2. veljače vodu dopremati autocisterne.

Područje Stankovaca, Gaćeleza, Putičana, Dazline, Grabovaca, Dragišića, Čiste Male i Velike, Lađevaca, Krkovića, Piramatovca, Budaka, Banjevaca, Bile Vlake, Radašinovaca i svi okolni zaseoci, od utorka navečer do četvrtka neće imati vode.

Problemi u vodoopskrbi mogući su na području Pirovca iznad magistrale i predio Kapele i to od utorka navečer do četvrtka, a u istom razdoblju i u Murteru, Betini, Jezerima i Tisnom.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.