Evo što vas očekuje na šestom izdanju Animiranog Šibenika

Supertoon

Šesto izdanje Animiranog Šibenika ponovno donosi vikend-radionice animacije i VJ-inga, ali i izložbu začudnih skulptura, plakata i stripova autora Mire Župe pod nazivom ‘Brodolomija’ koja se otvara 30. studenog u 19 sati. Župa će se u četvrtak po prvi put predstaviti samostalnom izložbom zasad nepoznatog postava – naime, posebno za ovu priliku crta potpuno nove, dosad neviđene stripove.

Supertoonovci će ovog pred-adventskog vikenda Šibenčanima pružiti priliku da uživaju u  ‘minimal-gelerima’ ovog splitskog umjetnika, to jest haiku stripovima, skulpturama i plakatima za nepostojeće bendove.

Izložba će trajati do nedjelje 3. prosinca, a kao veliki poznavatelj glazbe u klubu Azimut u subotu 2. prosinca od 21 sat. U subotu je u Azimutu na rasporedu cjelodnevna radionica VJ animacije ‘Supervision’, otvorena svima bez obzira na godine i predznanje, a polaznici će naučeno prezentirati već iste večeri u sklopu Župinog DJ nastupa.

U petak 1. prosinca od 16 do 18 sati u Galeriji Matija održat će se projekcija animiranih filmova za djecu, a na istom se mjestu od 16 do 18 u subotu i nedjelju održava i nastavak radionice animacije za djecu ‘Planktoon’, koja će se ovoga puta fokusirati na podučavanje stop-motion tehnike animacije. Za radionice se može prijaviti na radionice@supertoonfestival.com.

Ulaz i sudjelovanje u svim programima besplatni su, a nove obavijesti i informacije o eventualnim izmjenama moći će se naći na facebook eventu.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.