Svaka kuna je potpora

Farma Happy Horse stradala u požaru, a u obnovi možemo svi pomoći: ‘Idemo još jednom pokazati koliko smo zajedno jaki’Foto: Facebook

U požaru koji je u nedjelju izbio u Konjičkom klubu Kolan srećom niti jedna životinja nije stradala, ali šteta je i dalje velika. Izgorjele su klupske prostorije, mjesto gdje su boravili  članovi i volonteri, mjesto u kojem su se družili jahači, mjesto gdje je stotinu djece proslavilo rođendan, a roditelji s prijateljima ispijali kavu.

– Trebat će nam par dana da dođemo sebi i očistimo sve, a onda ćemo odlučiti kako dalje. Hvala svima koji su zvali, slali poruke. Nismo se stigli svima javiti jer još smo u šoku. Među izgubljenim stvarima je bilo i naših osobnih stvari, odjeća, obuća, igračke naše djece, oprema, dokumentacija udruge… – poručili su s Farme Happy Horse, odnosno Konjičkog kluba Kolan.

Facebook

Pozivi podrške pristižu od jučer, mnogi nude pomoć, a jedan od dugogodišnjih volontera na Farmi pokrenuo je i akciju.

‘Slike govore više od riječi. Gdje smo nekad ležali, pričali, pili, družili se sa članovima kluba – danas čistimo ostatke i gledamo crnu sliku. Kao član ove naše male obitelji osjetio sam dužnost da se obratim vama – ljudima koji su nam stalno slali poruke podrške.
Da skratim priču, molio bih da svatko da koliko može, jer svaka kuna je potpora tako da i najmanja svota ima veliku poruku. Svi koji smo dolazili na farmu znamo koliko su Suzana i Oliver uložili truda, vremena i ljubavi i kad je god nekome bila potrebna pomoć, bili su spremni za akciju. Idemo svi uplatiti koliko možemo i još jednom pokazati kako smo zajedno jaki- za naše članove, konje i naravno za svu djecu koja su ovdje bila nebrojeno puta na rođendanima. Od srca vam hvala, a mi se bacamo dalje na posao’, stoji u objavi.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.