Fodor’s Travel uvrstio naše nacionalne parkove na popis TOP destinacija za 2019. godinu

arhiva

Hrvatski nacionalni parkovi našli su se na prestižnoj listi ‘Fodor’s Go List’odnosno na popisu destinacija koje se moraju posjetiti u 2019. godini, a kojeg objavljuje američki Fodor’s Travel – jedan od vodećih svjetskih izdavačkih kuća za turističke vodiče i druge informativne publikacije o putovanjima.

– Uvrštenje hrvatskih nacionalnih parkova na ovu prestižnu listu dodatna je potvrda iznimnog prirodnog bogatstva naše zemlje koja je upravo u ovom segmentu itekako prepoznata u svjetskim okvirima. Naša očuvana i netaknuta priroda privlači velik broj turista te sam siguran kako će Hrvatska, nakon objave ovog popisa, na svjetskoj turističkoj karti zauzeti još čvršću poziciju, a posebice među onim ljubiteljima putovanja koji preferiraju obilazak jedinstvenih prirodnih lokaliteta –  izjavio je direktor Hrvatke turističke zajednice Kristjan Staničić.

Fodor’s Travel istaknuo je u svojoj objavi sve ljepote koje obilježavaju Hrvatsku, od kristalnog mora na obali do netaknute prirode s brojnim rijekama, jezerima i slapovima.

Urednici Fodorsa svake godine objavljuju listu destinacija, a ove godine se našla i Hrvatska  listi. Sve destinacije s popisa bit će promovirane kroz objavljeni članak dostupan na poveznici, ali i kroz web stranice i društvene mreže na kojima je taj američki turistički vodič aktivan.

(FOTO: Arhiva)

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.