FOTO Guštanje iskoristili za humani čin: Šibenčani na Velikoj nagradi Zadra prikupili 10 tisuća kuna za Milu

Članovi Dalmatinskog fićo kluba sa sjedištem u Šibeniku, na Prvoj Nagradi Grada Zadra pokazali su veliko srce. Naime, poziv na sudjelovanje iskoristili su kako bi organizirali humanitarnu akciju i prikupili novac za liječenje malene Mile Rončević. Rezultat je bio i više nego uspješan, jer su u par sati uspjeli prikupiti preko 10 tisuća kuna.

– Kako smo bili pozvani u Zadar, u jeku velike humanitarne akcije za prikupljanje novca za liječenje malene Mile, sjetili smo se da bi i mi mogli pomoći na neki način. Imali smo kutije za donacije, a dvije cure su tijekom okupljanja kružile po stazi i prikupljale sredstva. I evo, 10.186 kuna je prikupljeno i uplaćeno na račun oca Marina Rončevića – ispričao nam je predsjednik Dalmatinskog fićo kluba Tomislav Juras.

Postoje tek tri godine, a ovo im je prvi put da su se okušali u humanitarnom prikupljanju sredstava. S obzirom na 18 vozila, 22 vozača i preko dvije tisuće ljudi koji su se okupili na Prvoj Nagradi Grada Zadra, uspjeh je bio zagarantiran.

– Presretni smo, što da vam kažem. Hvala svima koji su se odazvali i pomogli koliko su mogli – poručio je Juras.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.