Na večeri s predsjednicom

FOTO Kolinda se u Atriumu družila s 400 HDZ-ovaca. Dujić joj poručio da ima neupitnu potporu u županiji

Druženje članova, simpatizera te prijatelja Hrvatske demokratske zajednice Šibensko kninske županije s kandidatkinjom HDZ-a na predstojećim predsjedničkim izborima i aktualnom predsjednicom Republike Hrvatske Kolindom Grabar-Kitarović sinoć je održano u restoranu Atrium, objavljeno je na županijskim stranicama HDZ-a.

Pred 400-tinjak okupljenih dobrodošlicu sadašnjoj, a i budućoj predsjednici, u ime svih okupljenih je poželio predsjednik ŽO HDZ-a Nediljko Dujić.

– Draga naša sadašnja, a i buduća predsjednice, dobro došli u našu županiju. U županiju koja je bastion pobjeda i uspjeha HDZ-a. Kad smo prije pet godina krenuli u kampanju za vaš prvi mandat, znali smo da je pobjeda neupitna i da ćete vratiti ponos hrvatskom narodu, da ćete vratiti politiku okupljanja i zajedništva našeg prvog predsjednika Franje Tuđmana. Budite sigurni da u našoj županiji imate potporu i vjerujem u vašu pobjedu na predstojećim predsjedničkim izborima – kazao je tom prigodom Dujić.

Potom se okupljenima obratila predsjednica RH Kolinda Grabar Kitarović koja prije svega zahvalila na potpori.

– Vjerujući u snagu Hrvatske i hrvatskih ljudi, pokazali smo da možemo mijenjati stvari na bolje. To ćemo, zajedno, činiti i u buduće, u novome petogodišnjem mandatu – poručila je Grabar Kitarović.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.