FOTO ‘Krka Trophy’ po Promini: Brojni biciklisti uživali na maratonu i dobili vrijedan poklon

Nacionalni park Krka organizirao je jučer biciklistički maraton ‘Krka Trophy’ u Drnišu i to na četiri rute različitih dužina, prilagođenih rekreativcima i profesionalnim biciklistima, i na taj način omogućili sudionicima uživanje u prirodi i zabavu na prekrasnim vidikovcima planine Promina.

Svi sudionici dobili su i jednokratan vaučer za posjet Nacionalnom parku, koji mogu iskoristiti do sutra, što je ujedno i prilika da razgledaju prirodnu i kulturno povijesnu baštinu, ali i da se okušaju na MTB, road ili trail rutama kroz Park ili prošetaju brojnim poučno-pješačkim stazama.

Inače, cijeli događaj započeo je još u subotu na glavnom drniškom trgu Poljani. Organizatori su pripremili bogati program prije utrke, koji je uključivao i Trail ride, vođenu biciklističku turu po drniškoj okolici. Vožnju je vodio iskusan biciklist, a bila je prilagođena i najsporijem vozaču.

Dio atmosfere s ‘Krka Trophy-a’ pogledajte na službenim fotografijama.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.