FOTO Letjele kupe s krovova, razbijena staklena ograda, fontane okovane ledom

Olujni vjetar izazvao je brojne probleme diljem grada i županije, ali kako doznajemo u Centru 112, nema dojava o situacijama opasnima za ljudski život.

– Zabilježena je šteta nasuprot suda jer je jaki vjetar pobacao kupe s krova zgrada kod suda. Diljem županije zabilježeni su brojni prekidi struje pa su tako bez električne energije ostale Ražine, Južna Dubrava, Vrsno, Vukšići, Manojlovići i Primošten Burnji. U Šibenku je satelitska antena pala u strujne kablove. Nije zabilježena niti jedna dojava o situaciji opasnoj po ljudski život, a nadamo se da će tokom popodneva bura ‘molati’, kazali su nam u Centru 112.

grad1

U užem centru grada zabilježene su posljedice jakih naleta vjetra pa je tako na Starom pazaru razbijena staklena ograda, u parku je razbijena kamena vaza, božićni ukrasi su ‘ispali iz svoje orbite’, a fontane ispred Gospe van Grada i na Starom Pazaru su zaledile.

grad2 grad3 grad4 grad5 grad6 grad7 grad8

Voda oko fontane na Starom pazaru, koja nije isključena, zaledila je i predstavlja opasnost za sve pješake.

 

 

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.