FOTO OŠ Brodarica proslavila 20. rođendan: ‘Prema novim izazovima veslajmo zajedno’

Učenici i djelatnici Osnovne škole Brodarica proslavili su danas 20. rođendan škole prigodnim programom u Šibenskom narodnom kazalištu gdje su izveli mjuzikl ‘San jedne spužve’.

Škola je s radom počela 9. rujna 1999. godine, a u nju su tada ušla 192 učenika raspoređena u osam razrednih djela. Škola danas broji 295 učenika koji su raspoređeni u 18 razrednih odjela. U svom sastavu ima područne odjele Grebašticu i Krapanj.

Okupljene učenike, djelatnike, roditelje i ostale goste pozdravila je ravnateljica Maja Morić.

– OŠ Brodarica obilježava dan kad jedni drugima upućujemo niz priznanja i čestitki. To nam je prilika za pogledati u prošlost na sve postavljene izazove koje je trebalo ostvariti i znati se s njima nositi. Prilika je to i osvrnuti se na sve na uspjehe koje ste vi , dragi kolege, ostvarili sa svojim učenicima. Trenutak je i za pogledati prema budućnosti i okrenuti se onim izazovima koji nas tek očekuju i želim da prema njima veslamo zajedno – kazala je Morić.

Prigodnim riječima obratio se i zamjenik gradonačelnika, Paško Rakić, te uz čestitku najavio i izgradnju nove školske dvorane.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.