FOTO Pljuskovi snijega u Drnišu: Iskoristite vikend, jer Nova sa sobom donosi i vremenske promjene

Sve topliji zrak pritjecat će tijekom vikenda u naše krajeva, pa će posljednji dan u godini biti iznadprosječno topao. Subotu će obilježiti umjeren sjeverozapadnjak, duž obale bura, a prema večeri će vjetar mijenjati smjer. U nedjelju će tako zapuhati jugo s kojim će prevladavati oblačno vrijeme, no kiše ne bi trebalo biti.

Temperature su jutros diljem županije relativno niske. Najhladnije je bilo u Drnišu gdje je u 8 sati ujutro izmjereno -2.8 stupnjeva Celzijevih. Slijedi Dubrava i Miljevci na -1, 0 je izmjerena u Bilicama, Zaton se probudio na 1 stupanj, dok je najtoplije bilo u Rogoznici koja je mjerila 6 stupnjeva Celzijevih.

Niske temperature i oblačno vrijeme bili su pogodni za stvaranje snježnog pokrivača u Drnišu i na Promini, gdje je Šibenik Meteo zabilježio pljuskove snijega.

Do kraja dana temperature će se penjati do maksimalnih 9 stupnjeva.

Prvi dan Nove godine donijt će oblačno vrijeme s velikom vjerojatnošću za kišu, a i u ostatku tjedna bit će promjenjivo.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.