FOTO Šibenčani pohrlili na tvrđavu sv. Ivana: ‘Neće nas koja pahulja ubiti, treba ovo iskoristiti prije nego sutra sve poledi’

Današnje vremenske (ne)prilike brojni su Šibenčani dočekali s oduševljenjem i popodnevne sate iskoristili za šetnju do tvrđave sv. Ivana. Iako je temperatura zraka oko -4 stupnja s tendencijom padanja, a snijeg i dalje leprša, za prizore snijegom prekrivenog Šibenika vrijedilo je ‘potegnuti’ uzbrdo.

– Nakon toliko najavljivane apokalipse drago mi je što je snijeg napokon pao. Ceste i putevi su prohodni, još uvijek se ne kliže i uz teke deblju robu i cipele može se di poželite. Ne shvaćam one koji su se zavukli u kuće, neće ih koja pahulja ubiti. Danas je prekrasno i triba iskoristi dan jer kad sve poledi, e onda smo u banani – kazao nam je Šibenčanin kojeg smo zatekli kako u punoj zimskoj opremi osvaja tvrđavu sv. Ivana.

snijeg snijeg1 snijeg3 snijeg4 snijeg5 snijeg6 snijeg7 snijeg8 snijeg9 snijeg10 snijeg11 snijeg12 snijeg13 snijeg14 snijeg15 snijeg16 snijeg17 snijeg18 snijeg19 snijeg20

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.