FOTO Vatrogasci iz unutrašnjosti krenuli put Kistanja

Župan Goran Pauk proglasio je velika nesreća na području Šibensko-kninske županije i zatražio pomoć od više hijerarhijske razine.

Predloženo mu je to na  sjednici Stožera civilne zaštite Šibensko-kninske županije koja se održala u srijedu popodne zbog velikog požara u Kistanjama koji je izbio u utorak.

Iz unutrašnjosti Hrvatske temeljem odluke glavnog vatrogasnog zapovjednika poslana je pomoć u ljudstvu i tehnici iz Zagrebačke, Primorsko-goranske, Krapinsko-zagorske, Koprivničko-križevačke, Ličko-senjske županije te Grada Zagreba.

Vatrogasci su krenuli na put i još jednom pokazali da je Hrvatska u nevolji jedno.

 

Vatrogasci – Oni su naši heroji

Po zapovjedi vatogasnog zapovjednika VZZŽ, Zelinski vatrogasci 406, 414, 501 sa cisternom Zelina 120 sa 6000l vode krenuli na izvanrednu dislokaciju u Šibensko-Kninsku zupaniju, Kistanje.. (poslao član)

Vatrogasci Kupinečki Kraljevec

Vol. 2 Kistanje stiže ti Zagreb ?

DVD Prečko

DVD Prečko sa dva člana je opet pozvano na dislokaciju u Dalmaciju. Sve skupa 25 vatrogasaca i 6 vozila iz VZGZ-a ide pomoći gašenju novih požara po hrvatskoj obali.Sretno dečki i vratite nam se…

Foto: Vatrogasci naši heroji

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.