FOTO Veliko europsko priznanje za Konvencijski centar Šibenik u Solarisu

Konvencijski centar Šibenik dobitnik je velikog priznanja koje mu je kao finalistu dodijeljeno na međunarodnom kongresnom sajmu Conventa koji se održava u Ljubljani od 23. do 25. siječnja.

Najmlađi centar s radom je započeo u svibnju prošle godine i već se našao među deset najboljih u svojoj kategoriji, a  ovo priznanje je veliki poticaj za daljnji rad i napredak.

 – Otvaranjem Konvencijskog centra u Solarisu i sam Šibenik je dospio visoko na ljestvicu kongresnih destinacija. Ova nagrada je potvrda je za naš dosadašnji rad, ali i obaveza za budućnost. U svakom poslu postoji mjesta za napredak, znam što trebamo i u kojem smjeru ići tako da u budućnosti možemo biti samo bolji. Centar u Solarisu ima podršku s brojem soba i parkirnih mjesta, a neposredna blizina Šibenika, koji je privlačna turistička destinacija, čini jednu zaokruženu priču za svakog našeg gosta – kazao nam je Krešimir Batinica, direktor Konvencijskog centra.

ljubljana

ljubljana1

U skopu međunarodnog sajma Conventa zemlje jugoistočne Europe predstavljaju destinacije i hotele zainteresiranima za organizaciju različitih poslovnih skupova. Cilj suradnje i predstavljanja na specijaliziranom sajmu je pozicioniranje grada Šibenika kao cjelogodišnje destinacije te nove kongresne destinacije u Hrvatskoj. Zahvaljujući obnovi kulturne baštine, posebice revitalizaciji tvrđava i razvoju novih sadržaja te stalnom ulaganju u podizanje kvalitete usluge i smještaja, Šibenik je proteklih nekoliko godina doživio snažan turistički uzlet.

ljubljana5

ljubljana4

Tijekom dvodnevne manifestacije predstavit će se oko 150 najvažnijih hotela, kongresnih centara, prostora za posebne događaje, cateringa te drugih pružatelja usluga iz Slovenije, Hrvatske, Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Austrije, Italije, Bugarske, Albanije, Rumunje i Turske.

Na međunarodnom kongresnom sajmu nalazi se i izaslanstvo Grada Šibenika predvođeno gradonačelnikom Željkom Burićem, predstavnici Turističke zajednice grada Šibenika i Tvrđava kulture koji sudjeluju kao partneri.

ljubljana6

Partneri sajma su i Amadria Park, u sklopu kojeg djeluju hoteli Solaris, te Nacionalni park Krka.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.