FOTO Završeni radovi na krovovima Poduzetničkog inkubatora

Mira Lepur, ravnateljica Razvojne agencije Šibensko-kninske županije  potpisala je s izvođačem radova – tvrtkom O.K.I. Mont iz Zagreba specijaliziranom za krovopokrivačke radove, Zapisnik o primopredaji radova na rekonstrukciji krovova na tri hale u Poduzetničkom inkubatoru Šibenik.

Time je završena prva faza radova u okviru prekograničnog projekta s BIH ‘Compete Plamet’ putem kojeg će se u Poduzetničkom inkubatoru PIN u Šibeniku uspostaviti Obradni centar u sektoru metala i plastike za mala i srednja poduzeća i ali i potrebe obrazovanja učenika iz strukovnih škola u Šibensko- kninskoj županiji. Radi se o projektu ukupne vrijednosti 12,6 milijuna kuna kojeg Razvojna agencija  provodi s vodećim partnerom na projektu Razvojnom agencijom HERAG iz Posušja i Općinom Posušje. Ukupna vrijednost radova rekonstrukcije krovova iznosi 729.968 kuna

– Izvođač radova tvrtka O.K.I. Mont iz Zagreba, izvršila je ugovorene radove striktno prema uputama proizvođača i pravilima struke u roku od 15 dana, uz jamstvo 10 godina na izvedene radove. Uklonjene su ravne i valovite azbestne ploče, te je postavljeno 1301 metara kvadratnih novog krova od FeZn panela debljine 5 cm. Nakon rekonstrukcije krovišta slijede javne nabave za klimatizaciju i ventilaciju hale Obradnog centra, te za nabavku 4 CNC stroja – poručili su iz Razvojne agencije.

razvojna2 razvojna1

 

FOTO Odlazi salonit sa krovova PIN-a, a u halu stižu novi strojevi

Na zgradama Poduzetničkog inkubatora u Mandalini u tijeku su radovi rekonstrukcije krovišta. Riječ je o zamjeni starog salonitnog pokrova sa svih triju objekata i na njihovo mjesto bit će postavljeni ‘sendvič’ paneli s termoizolacijom. Riječ je o provedbi projekta ‘Compete Plamet’ u okviru programa prekogranične suradnje Hrvatska-Bosna i Hercegovina-Crna Gora 2014.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.