Odluka Stručnog vijeća

Frane Urem vršitelj dužnosti prodekana za poslovanjeFoto: arhiva

Profesor Frane Urem odlukom Stručnog vijeća danas je izabran za vršitelja dužnosti prodekana za poslovanje Veleučilišta u Šibeniku.

Frane Urem rođen je 1972. godine u Šibeniku. Nakon završene matematičke gimnazije u Šibeniku, 1990. godine upisuje studij na Elektrotehničkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. U svibnju 1996. godine je diplomirao na studiju elektrotehnike, smjer automatika s izvrsnim uspjehom i stekao stručni naziv diplomirani inženjer elektrotehnike. Doktorirao je u polju računarstva na Sveučilištu u Zagrebu Fakultetu elektrotehnike i računarstva 2012. godine s temom Modeliranje pouzdanosti programske podrške za upravljanje resursima poduzeća.

Od lipnja 1996. do srpnja 2014. godine je zaposlen u tvrtki Compco Systems u Šibeniku na poslovima razvoja programske podrške, sistem integracije i informacijske sigurnosti. Od rujna 2001. do lipnja 2006. godine radi na tadašnjoj Visokoj školi za turistički menadžment u Šibeniku kao vanjski suradnik u nastavi na smjeru informatičkog menadžmenta. Nakon osnivanja Veleučilišta u Šibeniku u lipnju 2006. godine nastavlja s radom u nastavi kao predavač do danas. Od srpnja 2014. godine je prodekan za poslovanje Veleučilišta u Šibeniku.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.