Gordan Fržop ostaje na čelu županijske Mladeži HDZ-a: ‘Oni su najstabilniji politički pomladak u Hrvatskoj’

Gordan Fržop je i u novom mandatu izabran za predsjednika Mladeži HDZ-a Šibensko-kninske županije na danas održanoj Izbornoj skupštini Županijskog odbora mladeži HDZ-a u Skradinu. Uz predsjednika izabrano je i novo vodstvo u narednom dvogodišnjem mandatu.

Za članove Županijskog odbora izabrani su Matea Aleksić, Sami Bach, Jakov Bačić, Ante Cigić, Gabrijela Dilber, Tomislav Duvančić, Mirjana Gović, Julija Ježina, Krešo Kljaić, Kristijan Kulušić, Marijana Latin, Marko Lokas, Mate Malenica, Stipe Maleš, Viktorija Marin, Fabijan Palinić, Antonio Parać, Jakov Paškalin, Josip Petković, Katarina Požar, Ante Samac, Ivana Sučić, Ante Škugor, Ante Štrkalj, Stipe Urem i Antonija Vatavuk, dok su za članove Nadzornog odbora izabrani Ante Aleksić, Ana Marija Ćoras i Sara Šimunac.

hdz

Izaslanike i goste Skupštine pozdravili su predsjednik Gradskog odbora HDZ-a grada Skradina i gradonačelnik grada Skradina Antonijo Brajković, izaslanik predsjednika Mladeži HDZ-a Ivan Vidiš i Nediljko Dujić, predsjednik šibensko-kninskog HDZ-a.

Antonijo Brajković, donedavno i sam istaknuti član županijske mladeži, pozdravio je sve prisutne te u svom govoru istaknuo organizacijsku važnost Mladeži HDZ-a, koja posjeduje energiju, ideje i potencijal važan za sve dosadašnje i buduće uspjehe. Izaslanik Predsjednika Mladeži HDZ-a, Ivan Vidiš u svom obraćanju okupljenima je prenio pozdrave predsjednika Josipa Bilavera, te istaknuo važnost HDZ-ove mladeži u političkom životu kako unutar stranke tako i u društvu uz jasnu vidljivost politike na temelju naših vrijednost.

hdz1

hdz2

Predsjednik županijskog HDZ-a Nediljko Dujić prenio je pozdrave Glavnog tajnika HDZ-a Gordana Jandrokovića i predsjednika HDZ-a Andreja Plenkovića.

– Mladež HDZ-a najjači je i najstabilniji politički pomladak u Šibensko-kninskoj županiji i u Republici Hrvatskoj, koji će u budućnosti dati novu energiju i snagu HDZ-u. Ponosan sam na prošlogodišnje lokalne izbore na kojima je Mladež bila vrlo dobro zastupljena te ću se i u budućnosti zalagati da mladi ljudi preuzimaju što važnije uloge u društvenom i javnom životu – kazao je Dujić.

hdz4

hdz5

Gordan Fržop podnio je izvješće o radu u kojem je istaknuo kako su članovi županijske Mladeži u svim provedenim izbornim ciklusima bili jedan od glavnih motora županijskog HDZ-a. 

– Sve kampanje bile su duge i naporne, a dojma sam da su organizacije Mladeži diljem Hrvatske, a samim time i ona u Šibensko-kninskoj bile nosioci kompletne organizacije i aktivnosti koje podrazumijeva ozbiljna kampanja – kazao je Fržop. 

(Foto: HDZ)

 

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.