Podizanje svijesti o klimatskim promjenama

Grad Šibenik daje do 12.500 kuna za organizaciju događanja ekološke naraviFoto: Ilustracija

Grad Šibenik je objavio Javni poziv za podnošenje prijava za dodjelu potpora u sklopu C-Change projekta. Riječ je o dodjeli bespovratnih novčanih sredstava Grada Šibenika za različita događanja u sektoru umjetnosti i kulture grada Šibenika, a koje za cilj imaju poduprijeti razumijevanje i djelovanje na posljedice klimatskih promjena.

Potpore se mogu ostvariti za događanja koja će se organizirati i realizirati u razdoblju od 1. rujna 2019. godine do 30. lipnja 2020. godine, na području grada Šibenika.

Sredstva potpore odobrit će se za organizaciju i realizaciju različitih događanja čije su teme ekologija i zaštita okoliša, a po namjeni mogu biti kulturno-zabavne manifestacije, edukativne manifestacije, istraživanje, podizanje svijesti, kreativni rad, praktične aktivnosti i tematska umjetnička djela s upotrebom recikliranih materijala

Odabranim događanjima odobriti će se potpora za financiranje 100 posto opravdanih  prihvatljivih troškova događanja (odnosno dijela događanja koji se odnosi na ovaj poziv), ali do maksimalnog iznosa od 12.500 kuna po zahtjevu.

Rok za podnošenje  prijava  je 1. kolovoza, a prijave se mogu dostaviti na protokol Grada ili poštom na  adresu: Grad Šibenik, Trg palih branitelja Domovinskog rata 1/Upravni odjel za gospodarstvo, poduzetništvo i razvoj- prijave za javni poziv.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.