Grad Šibenik sportskim udrugama dodijelio ukupno 4,8 milijuna kuna

Grad Šibenik donio je Zaključak o raspodjeli sredstava iz Proračuna Grada Šibenika za 2018. godinu, a za djelovanje sportskih udruga ove godine raspodijelit će milijun kuna više nego prošle.

 Za djelovanje sportskih udruga na području grada Šibenika, na temelju prijedloga Izvršnog odbora Zajednice sportova Grada Šibenika, raspoređeno je ukupno 4.800.000 kuna što je milijun kuna više nego prošle godine.

Prijave klubova na javni poziv vrednovao je Izvršni odbor Zajednice sportova Grada Šibenika, a sredstva su raspoređena na ukupno 42 sportska kluba.

 Grad Šibenik donio je i Zaključak o dodjeli stipendija vrhunskim sportašima I. i III. kategorije u olimpijskim sportovima za 2018. godinu. Sredstva u ukupnom iznosu od 50.000 kuna raspoređena su, prema prijedlogu Izvršnog odbora Zajednice sportova Grada Šibenika, Nives Radić i Karmeli Makelji iz Kickboxing kluba ‘Dalmatino’ i Franu Filipu Garmi iz Veslačkog kluba ‘Krka’.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.