Gradonačelnik Burić održao sastanak s državnom tajnicom Margaretom Mađerić

Gradonačelnik Željko Burić  održao je danas radni sastanak s državnom tajnicom Ministarstva demografije, obitelji, mladih i socijalne politike Margaretom Mađerić.

Sastanku su nazočili zamjenici gradonačelnika Paško Rakić i Danijel Mileta, pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti Mirjana Žurić te pročelnik Upravnog odjela za upravljanje gradskom imovinom Tihomir Paškov.

s

Na sastanku se razgovaralo o skorašnjem preseljenju dijela ureda Centra za socijalnu skrb Šibenik u prostorije Upravne zgrade TEF-a te aktualnim natječajima koje provodi Ministarstvo demografije, obitelji, mladih i socijalne politike.

 – Dogovor oko preseljenja Centra koji trenutno djeluje u neadekvatnim uvjetima postignut je tijekom posljednjeg posjeta Šibeniku ministrice Nade Murganić. Vjerujem kako će se Centar preseliti u što skorije vrijeme te će započeti s radom u prostorima koji su primjereni obimu i značaju posla kojim se bave, kazao je gradonačelnik Željko Burić.

s1

 Državna tajnica Margareta Mađerić zahvalila se Gradu Šibeniku na iskazanom trudu u rješavanju ove problematike.

 Po završetku sastanka državna tajnica, u pratnji ravnateljice Centra za socijalnu skrb Davorke Grbac-Plavčić, obišla je Upravnu zgradu TEF-a  te posjetila Udrugu za osobe s intelektualnim teškoćama ‘Kamenčići’.

 Također je obišla i Dječji vrtić Ljubica u Crnici, gdje Grad Šibenik planira izgraditi novi vrtić te je projektnu dokumentaciju prijavio za financiranje na Natječaj za poboljšanje materijalnih uvjeta u predškolskim ustanovama/dječjim vrtićima u 2018. godini kojeg provodi Ministarstvo demografije, obitelji, mladih i socijalne politike.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.