Gradonačelnik Ljubljane ugostio izaslanstvo Grada Šibenika

Gradonačelnik Željko Burić danas se sastao s gradonačelnikom Ljubljane Zoranom Jankovićem. Prijam šibenskog izaslanstva upriličen je u Hribarjevoj sobi u ljubljanskoj Gradskoj vijećnici. Susret gradonačelnika Burića i Jankovića organiziran je u okviru održavanja međunarodnog kongresnog sajma Conventa.

 – Snažan turistički uzlet Šibenika prepoznat je na internacionalnoj razini i veseli nas ovo predstavljanje u Republici Sloveniji, čiji državljani su među najbrojnijima na našoj obali. Revitalizacija šibenske povijesne baštine pokretač je nove snage u turizmu, a po prvi put doživljavamo i da se naša najveća hotelska kuća Amadria Park, odnosno Solaris, okreće Šibeniku kao destinaciji. Kontinuiranim radom na podizanju kvalitete života i standarda, obogaćivanjem ponude radimo na razvoju cjelogodišnjeg turizma u Šibeniku, a kongresni turizam je jedan od elemenata koji će zaokružiti cjelinu- rekao je gradonačelnik Željko Burić te istaknuo kako je sudjelovanje na Conventi sjajna prilika da se međunarodnom tržištu predstave Turistička zajednica grada Šibenika, Tvrđava kulture, JU Nacionalni park Krka te Amadria Park.

ljubljana ljubljana1

 Zoran Janković, gradonačelnik Ljubljane, iskazao je zadovoljstvo suradnjom koja je ostvarena s Gradom Šibenikom te je istaknuo kako vjeruje da je to tek početak poveznica koje će graditi ova dva grada.

 Gradonačelnik Burić ovom prigodom uputio je i čestitku Konvencijskom centru Šibenik na ostvarenom priznanju ovogodišnjeg sajma Conventa.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.