Gulam potvrđen kao kandidat za potpredsjednika HNS-a, Vrdoljak se vraća na čelo stranke

Na središnjem odboru Hrvatske narodne stranke koji je održan u subotu, 11. studenog, prihvaćena je kandidatura Ivana Gulama za drugog potpredsjednika stranke.

Od subote počinje postupak kandidiranja za sve funkcije u stranci, a na središnjem odboru HNS-a, između ostalog, prihvaćen je prijedlog predsjedništva da se u najuži tim predlože Marija Puh za potpredsjednicu stranke, Ivan Gulam za drugog potpredsjednika stranke i Ivan Vrdoljak za predsjednika stranke. Za zamjenika predsjednika kandidiran je Predrag Štromar, donosi dnevnik.hr

Bivši predsjednik stranke Ivan Vrdoljak prokomentirao je na konferenciji za medije da je odluka o ostavci bila emotivna.

– Nisam se mogao riješiti te emocije iako sam 20 godina u politici niti strasti dok vodim organizaciju HNS-a. S odmakom od nekoliko mjeseci, nakon niza razgovora s prijateljima i stranačkim kolegama, zaključak nam je bio zajednički da ćemo prihvatiti kandidaturu- rekao je Vrdoljak.

Podsjetimo, izbornoj skupštini HNS-a  Gulam je izabran za županijskog predsjednika. Za županijske potpredsjednike su izabrani Vlatka Duilo, ujedno i predsjednica podružnice HNS-a Grada Drniša i županijska vijećnica te Neven Periša koji je nedavno izabran za novog predsjednika HNS-a Grada Šibenika.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.