Halloween show: Misterije i čarolije u Dalmareu

Nedjeljno poslijepodne, 28. listopada svakako rezervirajte za posjet šibenskom trgovačkom centru Dalmare. S početkom u 17 sati započinje Halloween show u kojem će sve generacije moći uživati. Nadmetanje vještica u čarolijama, lebdenje na metli na visini od tri metra, trenutna zamjena dvaju tijela na različitim lokacijama, samo su neke od iluzija koje će gledatelje ostaviti bez daha.

TRIKOVI I ILUZIJA

Dosad neviđeni mađioničarski trikovi i humoristični skečevi predviđeni su za publiku svih dobnih skupina, stoga ste svi pozvani na Halloween show u Dalmareu, na centralnom trgu druge etaže, s početkom u 17 sati.

Nakon misterija i čarolija, slijedi Halloween disco party za djecu. Za sve posjetitelje Helloween showa, McDonalds’ priprema poklon, koji će ostati slatko iznenađenje do nedjelje poslijepodne. Halloween likovna radionica održat će se na istom mjestu dan ranije, u subotu, od 10 do 13 sati.

Iz trgovačkog centra također obavještavaju kako su sve trgovine Dalmare centra otvorene nedjeljom do 20 sati.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.