Hitna odlazi iz Tisnog, Klarin najavio `još drastičniju blokadu magistrale´

Načelnik Općine Tisno, Ivan Klarin (SDP) upravo je na Facebooku objavio kako je u Zagrebu dobio informaciju da će se ispostava Zavoda za hitnu medicinu iz Tisnoga 10. listopada ove godine prebaciti u Vodice te da je to zadnji dan rada hitne u Tisnome.

klarin-hitna0

Ivan Klari pozvao je preko Facebooka sumještane da se spreme na, kako je napisao, `akciju ponovne, ovaj puta još drastičnije blokade magistrale´.

Najavljuje i kako će o svim detaljima akcije na vrijeme izvijestiti.

klarin-hitna1

Podsjetimo, kako je o tome izvještavao Šibenski portal, stotinjak stanovnika otoka Murtera je 12. travnja ove godine, uz policijsko osiguranje, na nekoliko minuta blokiralo promet Jadranskom magistralom na rotoru kod Kapele.  Uz transparente ‘Tko će ljude imati na duši’, ‘Hitna neće s otoka’ usprotivili su se odluci ministra zdravlja Daria Nakića i novoj reformi mreže Hitne medicinske pomoći po kojoj umjesto tima T1 (liječnik, medicinska sestra, vozilo) otok Murter dobiva tim T2 (medicinska sestra ili tehničar).

Izvor: Facebook

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.