Humanitarna prodaja slika za pomoć Juri Kulazi

U nedjelju, 25. studenog navršila se godina dana otkako je ispred noćnog kluba Inside brutalno pretučen Šibenčanin Jure Kulazo. Budući da se Jure još uvijek oporavlja u Krapinskim toplicama što iziskuje znatna sredstva njegove obitelji, članovi likovne udruge Grupa 9, članovi Foto kluba Šibenik i Rotary kluba Šibenik odlučili su pomoći. U akciji ‘I moj glas protiv nasilja’ donirali su više svojih radova kako bi se njihovom prodajom prikupljeni novac donirao za Jurino liječenje i rehabilitaciju.

Otvaranje prodajne izložbe je 6. prosinca 2012. u 19 sati u Muzeju grada Šibenika. Pored radova bit će istaknute cijene, izložba će biti otvorena do 13. prosinca 2012.

– Apeliramo na građane da se svi upišu u knjigu dojmova, koja će se zajedno s novcem uručiti obitelji. Vjerujemo kako će naš sugrađanin Jure ozdraviti, a u tome će mu sigurno pomoći podrška i topla riječ sugrađana – kazuju organizatori.

MILENIJSKA FOTOGRAFIJA

U akciji ‘I moj glas protiv nasilja- Šibenik grad bez nasilja’ sudjelovat će i poznati fotograf Šime Strikoman koji će 11. prosinca na plaži Banj snimiti milenijsku fotografiju u znak podrške Juri Kulazi.

Za pomoć Juri Kulazi otvoren je poseban broj žiro računa na Jadranskoj banci Šibenik pod brojem: 2411006-1520000189, na koji se može uplatiti željeni iznos i na koji će se slijevati sva prikupljena sredstva.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.