Igralište na Bualama puno ptičjeg izmeta: ‘ Igralište vratite djeci, golubovima tamo nije mjesto’

Komunalni problemi po gradu jedna su od aktualnijih tema među Šibenčanima, a unazad nekoliko mjeseci na Facebooku djeluje stranica pod nazivom ‘Šibenik zaslužuje bolje’.

Cilj stranice je ukazati na aktualne probleme s ciljem da grad postane ljepše mjesto za život. Posljednja objava pismo je čitateljice zgrožena situacijom na dječjem igralištu na Bualama koje je zatrpano golubovima,  stoji u objavi na spomenutoj stranici

– Igralište kod zgrada na Bualama, Petra Preradovića 22. Igralište na kojem nema djece. Zašto? Zato šta je igralište privatan golubinjak. Nema djece, nema vike, nema smijeha. Tiho i mirno. Igralište posuto kruhom da caruju golubovi jer djeca smetaju. Igra i veselje smeta. Igralište koje nije ograđeno, igralište koje je puno ptičjeg izmeta. Igralište za djecu u centru grada sa kojeg prijeti zaraza. Igralište vratite djeci, golubovima tamo nije mjesto, stoji u poruci koju je ogorčena Šibenčanka poslala.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.