‘Inicijativa 67’ kreće u skupljanje potpisa. Štandovi će biti postavljeni diljem županije

Koordinacija inicijative ’67 je previše’ kojom tri hrvatska sindikata žele raspisivanje referenduma o izmjenama predloženog Zakona o mirovinskom osiguranju u Šibensko-kninskoj županiji utvrdila je raspored potpisnih mjesta od subote, 27. travnja do 11. svibnja.

Glavni štand bit će postavljen na pijaci ispred HPB-a, a potpise će prikupljati svaki dan, osim nedjelje, od 9 do 13 sati. Na Praznik rada štandovi će biti postavljeni i na ulaze u Nacionalni park Krka od 10 do 14 sati, a bit će i mobilni štand.

Štandovi će biti postavljeni po nekoliko dana i na Trgu Dražena Petrovića, ispred Tommyja na Vidicima, ispred Krešimirova doma i Dalmare centra u vrijeme najveće frekvencije ljudi.

Policiji su prijavljene i sve javne površine ispred osnovnih škola i vjerskih objekata u ostalim gradovima i općinama županije.

Inicijativu za referendum pokrenuli su Nezavisni hrvatski sindikati(NHS), Savez samostalnih sindikata Hrvatske (SSSH) i Matica hrvatskih sindikata (MHS) koji misle da je predugo raditi do 67 godine starosti.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.