Inženjeri, turistički animatori, laboranti… Ove tvrtke vape za radnicima

Šibenski portal u suradnji s portalom posao.hr svakog tjedna donosi aktualne vijesti s tržišta rada. U nastavku pogledajte ponuđene poslove na koje se možete javiti putem brze prijave.

Gromela Centar d.o.o. zapošljava Diplomiranog inženjera građevinarstva na području cijele Hrvatske. Traže se dva izvršitelja za sve poslove visokogradnje u uredu i na terenu. Ako imate četverogodišnje iskustvo na istim ili sličnim poslovima, prijavite se klikom na link.

Huck Finn Adventure Travel ima raspisan natječaj za Turističkog animatora za aktivna putovanja u prirodi. Mjesto rada: Dubrovnik, Dalmacija, Zagreb, a moguć je i rad od kuće. Jedrenje, bicikliranje, planinarenje, veslanje, vođenje i animacija turista, uglavnom iz engleskog govornog područja, osnovne su zadaće na ovom radnom mjestu. Ukoliko ste avanturist, ‘gladan’ novih izazova, kliknite na link i prijavite se.

Jet2.com Limited/Jet2holidays zapošljava na poziciji: Overseas Risk & Safety Manager,  za područje Hrvatske, Turske, Bugarske. Vaši zadaci na ovoj poziciji uključuju procjenu i predviđanje rizika na brojnim destinacijama te izvještavanje nadređenih o istima. Provjerite natječaj i pravovremeno se prijavite.

Aluflexpack Novi d.o.o. ima raspisan natječaj za Laboranta dva u Drnišu. Ukoliko tražite dugoročne izazove u brzorastućem proizvodnom okruženju, uz mogućnost napredovanja i zanimljive projekte, prijavite se. Trebate SSS, jednogodišnje iskustvo na poslovima laboranta te izvrsno poznavanje rada u MS Office programima, kao i znanje engleskog jezika. Prijavite se klikom na link.

Tempus Octo d.o.o. agencija za privremeno zapošljavanje ima raspisan natječaj za Radnika/cu na montaži opreme za ventilaciju za područje cijele Hrvatske. Ako ste vrijedni, te želite posao u renomiranoj firmi, za primanja u rasponu od 4000 kn do 6000 kn, prijavite se klikom na brzu prijavu.

Kerakoll Spa ima raspisan natječaj za Prodajnog predstavnika. Traži se kvalificirani prodajni predstavnik za promociju i prodaju proizvoda te za pružanje učinkovite pomoći korisnicima u regijama: Hrvatska, Srbija, Crna Gora i Bosna i Hercegovina. Profil poželjnog kandidata uključuje prodajno iskustvo, snažan i čvrst stav, dobru organiziranost, dok su tehnička znanja u području podova/pločica ili zgrada vrlo poželjna. Prednost imaju kandidati stariji od 45 godina. Tvrtka nudi, osim kompetitivne naknade, stvarnu mogućnost rasta. Prijavite se brzom prijavom.

Profesio d.o.o. za klijenta – Interseroh d.o.o., jednu od vodećih tvrtki za usluge gospodarenja otpadom na području Republike Hrvatske, zapošljava Radnika na zaprimanju boca. Mjesto rada: Rijeka – Matulji. Nudi vam se ugovor na neodređeno, uz stabilna i redovita primanja. Radno iskustvo nije uvjet za prijavu na ovaj posao. Kliknite na link i prijavite se.

Grawe zapošljava dva Predstavnika prodaje u Splitu. Ako ste dinamični, komunikativni i u kontaktu sa širokim krugom ljudi i zanima vas izradnja vlastite baze kontakata i suradnika, a prodajne vještine vam nisu nepoznanica, prijavite se klikom na brzu prijavu.

posao.hr za klijenta zapošljava Prodajnog predstavnika na području Zadra i Splita. Na ovom poslu vas očekuje posjećivanje redovitih kupaca i stjecanje novih na dodijeljenom teritoriju, stvarajući snažne i dugotrajne poslovne odnose. Imate SSS, iskustvo u prodaji i uz to radnog iskustva u rasponu od godine do tri godine? Baš se vas traži, kliknite na link.

Oranjegroep services d.o.o. zapošljava na sedam pozicija u Nizozemskoj i Belgiji. Riječ je o specijaliziranoj tvrtki koja se bavi izvođenjem radova s područja petrokemije i građevine za razne zahtjevne projekte klijenata iz Hrvatske, Nizozemske i Belgije. Armirač, Električar, Građevinski radnik, samo su dio radnih pozicija koje imate na raspolaganju. Provjerite ih sve na linku i na vrijeme se prijavite.

Za dodatne poslove iz Šibensko-kninske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.