Ivan Rajić podnio ostavku u GO SDP Šibenik, Vidović je još nije vidio

Foto: SDP Šibenik

Ivan Rajić, gradski vijećnik SDP-a podnio je ostavku na mjesto tajnika šibenske Gradske organizacije te stranke. O ostavci je obavijestio javnost priopćenjem u kojem, između ostaloga, navodi kako Socijaldemokratska partija Hrvatske ulazi u razdoblje promjena svog političkog rada i djelovanja, a novoizabrano vodstvo odredilo je smjer SDP-a.

– Skoro četiri godine sam gradski vijećnik i dvije godine obnašao sam dužnost tajnika GO SDP-a u kojem vremenu sam stalno radio na osmišljavanju djelovanja šibenskog SDP-a među članstvom i građanima, u čemu sam, vjerujem i uspio. Novim i mladim generacijama šibenskih socijaldemokrata želim puno uspjeha u radu, kojima ću kao član i gradski vijećnik SDP-a dati punu podršku. Iskreno zahvaljujem svim medijima u Šibeniku, koji su na vrlo profesionalan i korektan način izvještavali o radu i djelovanju šibenskog SDP-a, u čemu sam aktivno sudjelovao, piše Ivan Rajić u ostavci.

Ostavka Ivana Rajića dolazi neposredno nakon što je Ivan Klarin odlučio napustiti mjesto predsjednika Županijske organizacije SDP-a Šibensko-kninske županije.

– Smatram da je novo vodstvo donijelo smjernice kako i gdje dalje ići. Mora se otvarati prostor mladim ljudima kojih u šibenskoj organizaciji stranke ima dovoljno, a samo u zadnjih mjesec dana pristupilo ih je 20-ak. To tako mora biti, i to je demokracija i to moramo njegovati. Žao mi je što je Ivan Klarin podnio ostavku. On je mlad čovjek u redovima SDP-a, uspješan načelnik i trebao je nastaviti rad. Vrijeme će pokazati, ali mislim da sam bio u pravu. Treba se čovjek jednom povući i otvoriti prostor mladima, komentirao nam je Ivan Rajić.

Pokušali smo dobiti i komentar Franka Vidovića, predsjednika GO SDP-a Šibenika, no kako nam je rekao, ostavku Ivana Rajića još nije vidio pa je ne može komentirati.

– Generalni komentar može biti kako je očito da put kojim je krenuo SDP pojedinim članovima ne odgovara, ali kako ostavku Ivana Rajića nisam vidio već o noj saznajem od medija ne mogu je komentirati.Opet generalno, mislim da je red da se o svemu prvo razgovara u stranci, a tek onda da se istupa u medije. Loše je da se ne razgovara s ljudima koji su te predlagali i birali, zaključio je Vidović.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.