Ivanišević naljutio hajdukovce slikavši se u trenirci Šibenika. Saznajemo kako je fotka nastala

Fotografija poznatog hrvatskog tenisača Gorana Ivaniševića obučenog u trenirku Nogometnog kluba Šibenik osvanula je jučer na Facebook stranici ‘3. HNL Jug’ i izazvala buru reakcija.

Šibenski portal doznao je kako je fotografija, inače originalno objavljena na fb stranici HNK & GKK Šibenik & ŽKK Šibenik, nastala prilikom Goranovog posjeta jednom restoranu u Vrsaru.

– Jučer je u restoran u kojem radim već 20 godina došao Goran. Kako sam imao trenirku koja je slučajno baš jučer stigla poštom, a kapa u restoranu stoji već dugo, napravili smo show na par minuta. Goran je rekao da nikad nije nosio ljepšu trenirku od ove šibenske. Poželio je Šibeniku prvu ligu, a ja mu želim isto to i da bude mira u gradu i na tribinama među navijačima – ispričao nam je jedan Funcut, čiji su podaci poznati redakciji, a koji već dugi niz godina živi i radi u Vrsaru.

Cijela priča trebala je biti simpatična, ali na društvenim mrežama ubrzo su se slili brojni negativni i pogrdni komentari na račun Ivaniševića, inače poznatog kao vjerni navijač Hajduka.

‘Čovjek se prodao za trenerku’, ‘Šta sve ne radi za šaku kuna’ ili ‘Ovo mi je zasad najveća WTF fotografija godine’, tek je dio komentara na Facebooku.

Ipak, bilo je i onih koji su u fotografiji vidjeli i nešto pozitivno, primjerice ‘Zna čovik šta valja’ i  ‘Bravo Gorane, ponosu hrvatski’.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.