Ivo Dean još triput ‘u ništa’: Visoki trgovački sud odbacio žalbe na prodaju hotela Krka

Žalbe Ive Deana i njegovih tvrtki Regina Vodice i Hotel Miran Pirovac na rješenje Trgovačkog suda u Zadru kojim je u stečajnom postupku Rivijere bivši hotel Krka dosuđen kupcu, odnosno, razlučnom vjerovniku tvrtki Mobilia, Visoki trgovački sud je odbacio kao nedopuštene.

Nakon provedene javne dražbe hotel Krka je dosuđen tvrtki Mobilia iz Šibenika kojoj će biti predan u posjed nakon pravomoćnosti rješenja i nakon što Mobilia namiri sve troškove.

Sud je utvrdio kako nitko od podnositelja žalbi nije stranka u postupku, niti kupac nekretnine, a nisu niti osobe koje polažu pravo na namirenje iz kupovine pa je odbacio sve tri žalbe Ive Deana i njegovih tvrtki.

Podsjetimo, i u listopadu je Visoki trgovački sud odbacio kao neosnovanu žalbu tvrtke Regina, još jednog poduzeća u vlasništvu Ive Deana, preko kojeg pokušao opstruirati stečajni postupak Rivijere i prodaju hotela Krka u Šibeniku.

Stečaj Rivijere bliži se kraju: Hotel Krka dosuđen tvrtki Mobilia

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.