Iz dana u dan sve više sunca, a od nedjelje novi oblaci

Ciklona još podržava nestabilne prilike pa još danas posvuda može biti lokalnog pljuska. Sutra i u petak više sunca i toplije, u subotu ponegdje kiša, ali i još malo toplije, a nedjelja i ponedjeljak opet nestabilniji.

Na šibenskom je području jutros pretežno oblačno i puše slab istočni vjetar. Temperatura zraka u 6 sati iznosila je u Šibeniku i Rogoznici 16 °C, u Pirovcu, Murteru i Primoštenu 15, u Vodicama, Skradinu i Drnišu 14, u Kninu i na Miljevcima 13, u Bilicama i Dubravi 12 °C.

U Dalmaciji će danas uz obalu prevladavati sunčano, a bit će i malo toplije nego jučer. U unutrašnjosti će još ponegdje biti umjerenog razvoja oblaka pa može pasti i poneki pljusak. Vjetar će biti većinom slab južni i jugo, more malo valovito, a vidljivost dobra. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 19 i 23 °C.

Na Jadranu je kratkotrajna kiša sutra moguća samo ponegdje na sjevernom dijelu. Drugdje djelomice, a u petak u subotu i posvuda pretežno sunčano. U nedjelju će oblaka ponovno biti više što će najaviti nestabilnije vrijeme početkom sljedećeg tjedna. Temperatura zraka prema vikendu će malo porasti pa bi se konačno mogla uskladiti s prosječnima za ovaj dio svibnja.

Izvori: Šibenik MeteoDHMZHRTVremenska prognoza by Silvio

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.