Iz Grada se ispravili: Ipak nema semafora na Meterizama jer će od ponedjeljka oba rotora biti u funkciji

Nova regulacija prometa na gradilištu čvora Meterize bit će uspostavljena od ponedjeljka, a trajat će do 1. rujna, u kojem razdoblju će završiti radovi na novom nadvožnjaku, javljaju iz šibenske gradske uprave te ispravljaju informaciju kako će do početka rujna biti semafori na čvoru.

Novom, privremenom regulacijom prometa bit će omogućeno desno skretanje iz smjera Vodica kroz novoizgrađenu dionicu ceste, a bit će omogućen ulaz na Staru cestu, kao i promet kroz oba rotora prema centru grada.

Građanima će se otvoriti pristup sa Stare ceste prema novoizvedenoj prometnici, te će imati otvoren izlaz u smjeru Splita i Zadra, kako je to bilo i prije početka radova.

Iz mjera centra grada prometovat će se preko novoizgrađenog rotora za smjer Bilice – Drniš, odnosno Vodice – Zadar, na novi veliki rotor te dalje u željenom smjeru. Iz smjera malog rotora moći će se pristupiti Staroj cesti te dalje na magistralu u smjeru Splita.

Iz smjera Bilica i Šubićevca preko novih rotora i starog nadvožnjaka moći će se prometovati u smjeru Zadra, Splita, centra grada i Staroj cesti.

Iz smjera Ražina putem DC8, kao i do sada, bit će omogućeno skretanje sa DC8 te će se dalje preko novoizvedenih dionica moći pristupiti smjeru Bilice – Drniš, Šubićevac, Zadar, Split te centru grada, javljaju iz gradske uprave.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.