Izaslanstvo Šibensko-kninske županije odat će počast žrtvama Škabrnje i Vukovara

Povodom obilježavanja 27. godišnjice stradanja u Škabrnji, župan Goran Pauk zajedno sa izaslanstvom Zadarske županije i izaslanstvima ostalih hrvatskih županija polaganjem vijenaca, paljenjem svijeća i molitvom odat će počast svim žrtvama Škabrnje. Župan će sudjelovati na svetoj misi za sve stradale u Domovinskom ratu u crkvi Uznesenja Blažene Djevice Marije te u koloni sjećanja ‘Korak po korak’ do spomen obilježja na mjesnom groblju sv. Luke gdje će s ostalim izaslanstvima položiti cvijeće i zapaliti svijeće podno Središnjeg križa.

Isto tako izaslanstvo Šibensko-kninske županije u sastavu pročelnice Ureda župana Senka Bilać, pročelnice za proračun i financije Milica Bilušić, pročelnice za prosvjetu, znanost, kulturu i sport Diana Ercegović i Semira Škugor, pročelnica za prostorno uređenje i gradnju sudjelovat će u obilježavanju 27. godišnjice Dana sjećanja na žrtvu Vukovara. Izaslanstvo će sudjelovati u koloni sjećanja, koju predvode hrvatski branitelji Vukovara i članovi obitelji poginulih, nestalih, ubijenih, nasilno odvedenih i umrlih branitelja Vukovara. Proći će Križni put prema Memorijalnom groblju žrtava iz Domovinskog rata gdje će sudjelovati na svetoj misi za sve žrtve u Domovinskom ratu koju će predvoditi mons. dr. Egidije Ivan Živković, željezanski biskup.

 

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.