Iznajmljivači, uspješno započnite sezonu: Počinje Regionalni forum obiteljskog smještaja

Četvrti Regionalni forum obiteljskog smještaja održat će se u srijedu, 10. travnja od 10 do 16 sati u Kongresnoj dvorani hotela Olympia u Vodicama. Forum obiteljskog smještaja već je tradicionalno najveće godišnje okupljanje iznajmljivača, a i ove godine ga besplatno organiziraju Hrvatska gospodarska komora i Turistička zajednica Šibensko-kninske županije,

Panelom će se obuhvatiti niz tema zanimljivih i korisnih iznajmljivačima, poput promjene i novosti u zakonodavstvu. Bit će predstavljene jedinstvene kreditne linije za financiranje rada privatnih iznajmljivača i unapređenje kvalitete smještaja u domaćinstvu. Na dinamičan i interesantan način predstavit će se trendovi te alati za unapređivanje ponude i brendiranje smještaja projektom TZ Šibensko-kninske županije Like home.

Uz primjere dobre prakse, pružit će dodatna znanja i vrijednosti te predložiti izletničku ponudu koju možete preporučiti svojim gostima prilikom boravka u našoj županiji, uz neizostavan posjet morskim putem kroz predivan kanal Sv. Ante UNESCO-ovoj zaštićenoj tvrđavi Sv. Nikole.

Zbog ograničenog broj mjesta prijavite se što prije putem online prijavnice, a OVDJE provjerite cijeli program.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.