Jadranska banka prodaje 12 kuća, poljoprivrednih zemljišta i poslovnih prostora

Šibenska Jadranska banka oglasila je prodaju još 12 nekretnina u svom vlasništvu. Rok za ponude počeo je danas, a završava 1. veljače.

Banka ponovno prodaje kuću i dvor gdje je nekad bio restoran Oaza uz cestu Šibenik Stankovci površine skoro 5.200 kvadrata od čega je objekt veličine 445 kvadrata. Prodaje se i pašnjak u gospodarskoj zoni Podi koji je u naravi građevinsko zemljište od čak 26.360 metara četvornih. Oglašena je i prodaja nekadašnje poslovnice Jadranske banke uTtribunju od 33 kvadrata te etaža od stotinjak kvadrata u kući u Pirovcu, kao i poslovni objekt u Bilicama od 100 kvadrata zajedno s oranicom od 311 te putom od 78 kvadrata. Zainteresirani za te nekretnine moraju uplatiti 50 tisuća kuna kako bi dokazali ozbiljnost svoje ponude.

JABA prodaje i nekoliko poljoprivrednih zemljišta u Vodicama, te bivšu pilanu u Umljanovićima. Nudi se i zemljište od 262 kvadrata u građevinskoj zoni u Okrugu kod Trogira te neuređeni poslovni prostor u Drišu od 83 metra četvorna. Kupci će ozbiljnost ponude za tih sedam nekretnina trebati dokazati jamčevinom od 10 tisuća kuna.

Inače, prodaja nekretnina obavlja se po sistemu ‘viđeno-kupljeno’, a banka zadržava pravo da nekretninu ne proda niti jednom od ponuditelja. Nakon nadmetanja, bude li neki ponuditelj izabran kao najpovoljniji, a odustane od kupnje, neće mu biti vraćena uplaćena jamčevina za ozbiljnost ponude. U tom slučaju, nekretnina će biti ponuđena sljedećem najpovoljnijem ponuđaču. Onima kojima nekretnina ne bude ponuđena za kupnju, u roku od 10 radnih dana bit će vraćena uplaćena jamčevina.

Detalje o nekretninama i uvjetima potražite OVDJE.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.