Jadranska banka prodaje bivšu ‘Kornatku’, kupac ozbiljnost mora dokazati s milijun kuna

Jadranska banka Šibenik, za koju se očekuje da će je uskoro preuzeti Hrvatska poštanska banka, traži kupca za svoju poslovnici u nekadašnoj zgradi koju Šibenčani znaju kao ‘Kornatka’. Riječ je o prostoru u zgradi do objekta u kojem je i Uprava banke u ulici Ante Starčevića. Kupac svoju ozbiljnost mora dokazati s jamčevinom od milijun kuna. Neto korisna površina poslovnog prostora koje je u cjelosti vlasništvo banke je 462 kvadrata, a osim poslovnice ima i dvadesetak ureda te spremišta.

Capture1

Rok za prikupljanje ponuda zainteresiranih kupaca je do 27. lipnja do 15 sati, a otvaranje ponuda bit će dan kasnije. JABA, naravno, neće razmatrati nepravovremene i nepotpune ponude.

Prodaja se obavlja po sistemu ‘viđeno-kupljeno’, a ugovor o kupoprodaji JABA će sklopiti s najpovoljnijim ponuditeljem no zadržava pravo da nekretninu ne proda niti jednom od ponuditelja. Nakon nadmetanja, bude li neki ponuditelj izabran kao najpovoljniji, a odustane od kupnje, jamčevina od milijun kuna neće mu biti vraćena.  Također, odustane li odabrani ponuditelj od transakcije ,kupnja nekretnine biti će ponuđena sljedećem najpovoljnijem ponuditelju.  Onima koji ne budu odabrani, jamčevina će biti vraćena u roku od 10 radnih dana, navodi se u natječaju Jadranske banke.

1

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.