Jadranska banka prodaje čak 19 nekretnina: Na bubnju su kuće, stanovi, poslovni objekti, zemljišta…

Čak 19 nekretnina, od kojih je devet stambenih objekata prodaje Jadranska banka Šibenik na nadmetanju koje će trajati do 10. srpnja. Nude i četiri poslovna prostora, jednu garažu i pet zemljišta od kojih je jedno u gospodarskoj zoni Podi. Sve nekretnine, a ima ih u Šibeniku, Vodicama, Drnišu, Kninu, Pirovcu, Krkoviću oglašene su na web stranicama Jadranske banke, a za većinu njih kupac ozbiljnost ponude mora dokazati jamčevinom od 50 tisuća kuna ili 10 tisuća za njih šest, uglavnom je riječ o poljoprivrednim zemljištima. Zainteresirani kupci mogu razgledati ponuđene nekretnine, osim onih koje nisu u posjedu banke.

Prodaja se obavlja po sistemu ‘Viđeno-kupljeno’. Ponudi se mora priložiti dokaz o uplati jamčevine za ozbiljnost ponude.

Ugovor o kupoprodaji JABA će sklopiti s najpovoljnijim ponuditeljem, ali je zadržala pravo da nekretninu ne proda niti jednom od ponuditelja.  Nakon nadmetanja, ukoliko neki ponuditelj bude izabran kao najpovoljniji, a odustane od kupnje, neće mu biti vraćena uplaćena jamčevina za ozbiljnost ponude. U tom slučaju, kupnja nekretnine bit će ponuđena sljedećem najpovoljnijem ponuditelju. Ponuditeljima kojima ne bude ponuđena nekretnina za kupnju, u roku od 10 radnih dana bit će vraćena jamčevina.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.