Jadranska banka prodaje nekretnine: Nude se poslovni prostori, kuće i zemljišta

Jadranska banka Šibenik raspisala je natječaj za prodaju devet nekretnina čiji vlasnici nisu vraćali kredite. Neke od tih nekretnina, kao primjerice poslovni objekt u Njivicama, uz magistralu, JABA je već nudila ali očito nije bilo zainteresiranih. Riječ o objektu površine nešto više od 1.600 kvadrata. Nudi se i poslovni prostor u centru Šibenika, veličine 12 kvadrata, ali i nekadašnja pršutana u šibenskoj Težačkoj ulici od 300 četvornih metara. Na prodaju je i poslovni prostor u Drnišu od 83 kvadrata te bivša kamenoklesarska radionica u industrijskoj zoni u Drnišu veličine 3.119 kvadrata. JABA traži kupca i za 420 kvadrata građevinskog zemljišta na Meterizama te tri kuće. Među njima, uporno nema zainteresiranih za stambeni objekt u Podsolarskom od 800 kvadrata, a prodaje se i kuća u njivicama od 214 te u Dubravi od 252 kvadrata.

Banka će ponude primati do 10. ožujka, a kupoprodajni ugovor će sklopiti s najpovoljnijim ponuditeljem, s tim da su zadržali pravo da nekretninu ne prodaju niti jednom od ponuditelja.

Nakon nadmetanja, bude li neki ponuditelj izabran kao najpovoljniji, a odustane od kupnje, neće mu biti vraćena uplaćena jamčevina za ozbiljnost ponude koja za sve ponuditelje iznosi 20 tisuća kuna. U tom slučaju, kupnja nekretnine bit će ponuđena sljedećem najpovoljnijem. Ponuditeljima kojima ne bude ponuđena nekretnina za kupnju, u roku od 10 radnih dana bit će vraćena jamčevina.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.