Jadranska magistrala u Primoštenu zatvorena za određene skupine vozila

Kolnici su mjestimice mokri i skliski, mogući su odroni. U Gorskom kotaru ponegdje ima magle, a vidljivost je smanjena i na dionici autoceste A6 Rijeka-Zagreb između Kikovice i Bosiljeva 2. Iz HAK-a vozačima savjetuju da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama te održavaju sigurnosni razmak između vozila.
Zbog olujnog vjetra samo za osobna vozila otvorene su:
  • dionica autoceste A1 između čvorova Sveti Rok i Posedarje;
  • dionica autoceste A6 Rijeka-Zagreb između Kikovice i Delnica. (Obilazak za ostale skupine vozila je državnom cestom kroz Gorski kotar DC3 i DC501);
  • državna cesta DC54 Maslenica-Zaton Obrovački.
Na autocesti A7 između čvorova Draga i Šmrika i Jadranskoj magistrali (DC8) od Bakra do Novog Vinodolskog te između Senja i Karlobaga promet je zabranjen za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupina vozila), a od Novog Vinodolskog do Senja i od Karlobaga do Svete Marije Magdalene još i za dostavna i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupina vozila).
Do 27. siječnja 2018. god. u 15 sati Jadranska magistrala (DC8) u Primoštenu zatvorena je za teretna vozila i autobuse na predjelu Tepli Bok. Obilazak: Dolac-Podgreben-Primošten, i obrnuto.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.