Jednostavno najbolji: Dvije prestižne turističke nagrade stižu u Pakovo selo i Vodice

Etnoland Dalmati i hotel Olympia Sky dobitnici su turističke nagrade Simply the best koje su danas dodijeljene u okviru poslovno turističke burze PUT koja je u Splitu okupila gotovo 120 sudionika iz osam zemalja.

Nagradu Simply the best za kreativnost i unapređenje turističke ponude u 6 je kategorija  primilo 40 pojedinaca i tvrtki od preko 250 nominiranih, a plakete su dobitnicima uručili Tomislav Fain, predsjednik Udruge hrvatskih putničkih agencija i Maja Šimenc, direktorica tvrtke DMK Vall042 i Burze PUT.

Etnoland Dalmati primio je priznanje za kvalitetu, inventivnost i kreativnost u oblikovanju turističke ponude kojom se promoviraju tradicijske vrijednosti, način života i običaji drniškog kraja, dok je Olypia Sky nagrađena za inovativni i kreativni pristup oblikovanju hotela i pratećih mu sadržaja te ostvarenu kvalitetu usluge, čime je značajno obogaćena turistička ponuda Vodica i Dalmacije.

Foto:arhiva

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.