Kako procijeniti poslovne ideje: Nova radionica za odrasle u Urbanom centru

Serija ljetnih radionica u Urbanom centru grada Šibenika nastavlja se zanimljivom radionicom namijenjenoj odraslima, točnije, svima onima koji imaju poslovne ideje. Američki stručnjak Keith Bradley naučit će polaznike radionica kako brzo procijeniti je  li  poslovna ideja doista dobra i ima li šanse za uspjeh na tržištu. Polaznici će svladati i alate i strategije uz pomoć kojih će saznati valjanost svojih poduzetničkih ideja, odabrati ciljno tržište i privući potencijalne kupce za svoje proizvode ili usluge.

 

Radionica je namijenjena poduzetnicima koji žele unaprijediti svoje poslovanje i svima onima koji tek planiraju pokretanje vlastitog posla. I jedni i drugi na ovoj radionici će naučiti mehanizme koji će im otkriti koliko su zapravo dobre njihove poslovne ideje i postoji li uopće tržište za njih.

Radionica će se održati u Urbanom centru;  započet će u srijedu 19. srpnja 2017.g.u 20 sati, a održavat će se jednom tjedno, u ukupnom trajanju od 4 tjedna.

Zainteresirani se  mogu  prijaviti na broj telefona 022/331-624 od 08:00 – 15:00 ili preko Facebook stranice Urbanog centra.

Iz Urbanog centra pozivaju i svu djecu i mlade da se prijave na ostale ljetne radionice.

Zbog velikog interesa bit će ponovljena radionica snimanja i montaže videa putem mobilnih telefona.  Ponovljena radionica održat će se u petak 14. i u subotu 15. srpnja 2017.g., a preostalo je još samo nekoliko slobodnih mjesta.

Gotovo su popunjene i ostale dvije radionice namijenjene mladima: osnove kodiranja, održat će se od 17.-21.srpnja te osnove izrade mobilnih aplikacija koja će se održati  od 24.-28.srpnja 2017.g.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.