Kod Josipdola pronađen kostur, sumnja se kako je riječ o nestaloj Francuskinji

Anne-Cecile Pinel posljednji su put vidjeli u srpnju 2014. na  festivalu Momento Demento u Tržiću Primišljanskom pokraj Slunja

Kod mjesta Tržić Tounjski lokalni su lovci u nedjelju pronašli ljudske kosti, a na mjesto događaja kod Josipdola ubrzo su stigli policajci i djelatnici Centra za forenzična ispitivanja, istraživanja i vještačenja Ivan Vučetć iz Zagreba, piše ogportal.

Uz ostatke su pronađene i ženske čizme koje, navodno, odgovaraju opisu obuće iz nacionalne evidencije nestalih osoba, koju je na sebi imala djevojka Anne-Cecile Pinel.

Riječ je o mladoj državljanki iz Francuske koja je nestala u srpnju 2014. godine, na psihodeličnom festivalu Momento Demento u Tržiću Primišljanskom pokraj Slunja, kada se udaljila iz kampa odlazeći u šetnju i nakon čega joj se gubi svaki trag.

Radi li se o spomenutoj djevojci sa sigurnošću će se moći reći tek nakon što stigne službeno izvješće policije, prenosi ogportal.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.