Koncesija po principu 'daj dite materi'

Korak do obnove: Hrvatski veslački savez preuzima Ciljni sudački toranj u Zatonu

Ciljni sudački toranj uz veslačku stazu u Zatonu Šibensko-kninska županija planira dati Hrvatskom veslačkom savezu u dvadesetogodišnju koncesiju uz simboličnu godišnju naknadu od jedne kune. Područje koncesije je površine 42 četvorna metra, a odluku još moraju potvrditi članovi županijske Skupštine na sjednici sazvanoj za srijedu u Drnišu.

Naime, Hrvatski veslački savez je po svom predsjedniku Branimiru Bašiću uputio zahtjev za dodjelu koncesije za posebnu upotrebu pomorskog dobra u svrhu korištenja Ciljnog tornja u Zatonu za potrebe njegovog neprofitnog korištenja kao dijela suprastrukture nužne za održavanje veslačkih natjecanja, kako na regionalnoj i nacionalnoj, tako i na međunarodnoj razini.

Hrvatski veslački savez preuzeo bi i obvezu postavljanja, sada nedostajućih vrata na ulazu u objekt i postavljanje stakala te će tijekom razdoblja koncesije obaviti i druge potrebne popravke.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.