Krenule pripreme za 11. Grand PRix: Prijavite se na besplatnu radionicu pisanja prijava

Hrvatska udruga za odnose s javnošću započela je s organizacijskim aktivnostima za 11. Grand PRix čiji će se finale održati u ožujku 2018. godine.

Svake godine sa područja Dalmatinske podružnice dolaze kvalitetni projekti koji su nagrađeni Grand PRix-om. Tako  su i ove godine među dvanaest strukovnih nagrada, čak dvije  s našeg područja- Grand PRix za odnose s javnošću u regionalnoj i lokalnoj samoupravi dobila  Javna ustanova u kulturi Tvrđava kulture Šibenik za projekt ‘Više od stvarnosti – prva godina revitalizirane tvrđave Barone’, a Grand PRix za organizaciju događanja osvojilo je Društvo Propela Zadar s ’10. DM Millenium Jumpom’.

 – Želja nam je omogućiti pripremu i prijavu na natječaj što više kvalitetnih projekata koji se provode na području naše Dalmatinske podružnice. Upravo zato održat će se radionica u kojoj će biti pojašnjeni kriteriji ocjenjivanja i vrednovanja, upute o ispunjavanju prijavnice te će biti dani odgovori na sva pitanja vezana uz prijavu. Voditeljica radionice je Maja Gradišar Perotić. Godišnje nagrade Grand PRix Hrvatske udruge za odnose s javnošću izraz su priznanja strukovne udruge za izvrsnost u postignućima u području odnosa s javnošću, namijenjene stručnjacima za odnose s javnošću zaposlenima u tvrtkama, u javnome sektoru, u nevladinim udrugama i u agencijama za odnose s javnošću te samostalnim stručnjacima iz ovoga područja – poručuju iz  HUOJ-a.

 Kako bi se na natječaj Grand PRixa mogao što uspješnije prijaviti što veći broj zainteresiranih, HUOJ organizira posebnu besplatnu  radionicu za pisanje prijava u Splitu, u  utorak, 28. studenoga u 17 sati. Radionica će se održati  u dvorani 12 Ekonomskog fakulteta u Splitu, Cvite Fiskovića 5. Prijave za radionicu se zaprimaju do 27. studenoga na e-adresi informiranje@zadarska-zupanija.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.